Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Elätkö itsesi näköistä elämää? 

Kysytkö koskaan itseltäsi kuka minä olen. Miltä minusta tuntuu tai miten minä oikeasti voin? Syvällä meissä monissa on tyytymättömyyttä, levottomuutta ja kaipausta. Myös tämä osa itsestä kaipaa ja tarvitsee huomiota.

 

Energia ja hyvinvointi

Olemuksemme koostuu fyysisestä, tunne- ja mentaalikehosta sekä hengen tasosta. Universumin energia ilmenee mm. ihmisten ajatusten, tunteiden ja tekojen kautta. Energia on jatkuvassa liikkeessä ja puhdas virtaus luo terveyttä - olo on vahva ja elinvoimainen.  Vanhat, ajatustusten ja tunteiden tasolla olevat traumat, uskomukset ja ehdollistumat luovat tunnelukkoja, kireyttä ja solmuja rakenteeseemme. Yleisesti kaikki se mitä vältämme vain selvitäksemme, luo epämukavuutta itseen ja fyysiseen kehoon.

Välttämisen sijaan autan asiakasta lempeästi nostamaan pintaan, kohtaamaan ja vapauttamaan vanhaa ja tarpeetonta. Vanha nousee tietoisen energiatyöskentelyn avulla pintaan tunteina ja fyysisenä kehon tuntemuksina. Kun saamme kohdata tunteet ja tuntemukset ilman mielen tason tulkintaa, pysymme helpommin omassa voimassamme ja läsnä hetkessä. Näin irti päästäminen ja sisäinen muutos on mahdollista nopeammin kuin jos toistamme mielen ja ajatusten tasolla olevaa tuttua tarinaa itsestämme.

 

Oletko valmis voimaan paremmin?

Jos kiinnostuit tai herätin uteliaisuutesi, ota yhteyttä 040 5311521 

  • 1,5 h hoito    110 € 
  • 2 h hoito      140 €