Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Mistä sinä unelmoit? 

Kysytkö koskaan itseltäsi kuka minä olen. Miltä minusta tuntuu tai miten minä oikeasti voin? Syvällä meissä monissa on tyytymättömyyttä, levottomuutta ja kaipausta. Tämä osa sinua kaipaa ja tarvitsee huomiota.

 

Energia ja oma voima

Keho, sydän, mieli ja sielu. Nämä tasot muodostavat sinut. Ja näille tasoille muodostuvat historian kerrokset estävät usein energian vapaata virtausta sinussa.

Energia on jatkuvassa liikkeessä ja puhdas virtaus luo terveyttä, vapautta ja tilaa hengittää. Vanhat, ajatustusten ja tunteiden tasolla olevat traumat, uskomukset ja ehdollistumat luovat tunnelukkoja, kireyttä ja solmuja rakenteeseen. Saatat jopa antaa huomaamattasi oman voimasi toisille. Yleisesti kaikki se mitä vältät vain selvitäksesi, luo epämukavuutta itseen ja fyysiseen kehoon.

Välttämisen sijaan autan sinua nostamaan pintaan, kohtaamaan ja vapauttamaan vanhaa ja tarpeetonta. Vanha nousee tietoisen energiatyöskentelyn avulla pintaan tunteina ja fyysisenä kehon tuntemuksina. Kun saat kohdata tunteet ja tuntemukset ilman mielen tason tulkintaa, pysyt helpommin omassa voimassasi ja läsnä hetkessä. Näin irti päästäminen ja sisäinen muutos on mahdollista nopeammin kuin jos toistat mielen ja ajatusten tasolla olevaa tuttua tarinaa itsestäsi.

 

Sinä luot oman todellisuutesi. Kun sinä muutut, maailma muuttuu.

Jos kiinnostuit tai herätin uteliaisuutesi, ota yhteyttä 040 5311521 

  • 1,5 h hoito    110 € 
  • 2 h hoito      140 €