Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Healing Yin

 

 

8.4. 11.00-14.00

ESPOON KURSSIT

85,00 €

Sis. ALV 24,00%LOPPUUNMYYTY
 
Tuotteen kuvaus

Aulin Healing Yin teemaamatkat saavat jatkoa: Huhtikuun kurssi on omistettu Yinharjoitukselle chakrojen eli kehomme energiakeskusten äärellä. Kevään tunnelman mukaisesti keskitymme oman voiman herättelyyn talviunilta, energiakeskusten avaukseen ja aktivointiin.

Kolmen tunnin Yinjoogan matkalla syvennyt kehoosi ja sen tuntemuksiin. Annat aikaa itsellesi. Saat Aulin kosketuksen lempeiden asanoiden, hengityksen ja tietoisen energiatyöskentelyn avulla rauhassa havainnoida ja tuntea mistä kohdasta kehosi on tukossa ja miten näitä tukoksia voi armeliaasti kohdata ja avata.

Oppaanasi toimii tuttuun tapaan energioiden syväsukeltaja Auli Nissinen. Pienryhmä, max vain 12 osallistujaa.

Paikka: Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso (pihalla vapaa pysäköinti)

Peruutusehdot Varaus on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa toimistomaksu 10 €. Voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.

 

Tee tilaa uudelle vuodelle joogapäivä 27.1. 
Merijooga Hanko la 27.1 klo 10.30-17.00, yhteistyössä Auli Nissinen ja Johanna Pawli

Uuden vuoden aloitus. Puhdistava kehon ja mielen hyvinvointia elvyttävä päivä kahden vetäjän luotsaamana. Kuvaus sivuilla http://merijooga.fi/teetilaavuodelle/

Hinta 180 €. sisältäen koko päivän ohjelman kahden vetäjän opastuksella sekä yhteisen lounaan ja kahvin/teen ravintola Origossa, Rantamakasiinit.

Peruutusehdot Ilmoittautuminen kurssille on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa, toimistomaksu 20 €. Alle 14 vrk tulleissa peruutuksissa kurssimaksu peritään kokonaan. Voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.

 

Healing Yin su 19.11.2017 klo 11-14 (teemana meridiaanit ja tunteet kehossa)

Hinta: 85 € (sis alv 24%)

Fyysinen kehomme on upea, kiehtova arkisto, johon energeettisesti tallentuu intensiivisimmät muistot ja kokemukset. Nämä kokemukset voivat ilmetä myös tukoksina, kireytenä tai solmuina – virtaus estyy. Yinjoogan avulla saamme kehon eri osista esiin, näkyväksi juuri sen mitä on tarpeen avata tässä hetkessä.

Marraskuun kurssin teema on tunteet ja meridiaanit (energiakanavat) kehon eri osissa. Kolmen tunnin matkalla syvennyt kehoosi ja sen tuntemuksiin. Kuuntelet ja kuulet ja vapautat tukoksia. Annat aikaa itsellesi. Saat kosketuksen lempeiden yinjoogan asanoiden, hengityksen ja tietoisen energiatyöskentelyn avulla energian valtavasta voimasta meihin.

Hengitys, asanat, kosketus ja kehon herättely painalluksin (meridiaanit, chakrat) harjoituksen aikana syventävät omaa matkaa matolla.

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Liikuntasetelit tulee toimittaa studiollemme varauksen vahvistamiseksi. Paikka: Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso (pihalla vapaa pysäköinti)

Ilmoittautuminen: www.merijooga.fi

Peruutusehdot Varaus on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua.

Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa toimistomaksu 10 €. Voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.