Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Mieletön Chakrapäivä

Mieletön Chakrapäivä I
Auli Nissinen ja Johanna Pawli
Merijooga Espoo lauantaina 16.1.2016 klo 11:00-18:00
 
Kiinnostaako sinua oppia tunnistamaan, kokemaan ja tuntemaan energian vaikutuksia kehossasi pintaa syvemmältä? Onko olosi ehkä vetämätön, energiat toisinaan kadoksissa etkä oikein edes aina jaksa muistaa kuka sinä oikeasti olet? Haluaisitko oppia ymmärtämään itseäsi entistä paremmin, jotta voit antautua sinua parhaiten palvelevalla tavalla elämänvirtaan.
 "Mieletön" chakrapäivä kokonaisuutemme sopii sinulle, kun haluat laajentaa omaa maailmaasi, seisoa omassa voimassasi ja tuntea enemmän energioitasi. Opit erittäin konkreettisten harjoitusten avulla näkemään, miten upealla tavalla keho, mieli, tunteet ja energiat ovat vuorovaikutuksessa keskenään.
 
Matka toteutetaan pienryhmässä (max vain 12 osallistujaa) ja päivästä vastaavat energiaterapeutti, Chi Nei Tsang sisäelinhieroja Auli Nissinen ja joogaopettaja, Merijoogan perustaja Johanna Pawli. Joogaharjoitteet ovat kaikille sopivia aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta.
 
Mieletön päivä I keskittyy neljään alimpaan chakraan eli energiakeskukseen:
1. Minne minä kuulun? Luottamus ja perusturvallisuus
2. Mikä on suhteeni toisiin? Luova energia, seksuaalisuus ja tunteet
3. Kuka minä olen? Itseluottamus, oma voima ja tahto
4. Rakkaus ja myötätunto
 
Mitä saat päivästä?
 
Tutustut päivän aikana itseesi luomallamme täysin uudenlaisella tavalla työstää ja tuntea energioiden vaikutus itsessäsi. Joogaharjoituksen (yksilö-, ryhmä- ja pariharjoitukset), hengityksen ja energian avulla voit tunnistaa, kokea ja kohdata kehosi fyysisiä ja emotionaalisia tukoksia. Voit haastaa omia, kenties vanhentuneita uskomuksiasi ja asenteitasi. Näin saat mahdollisuuden myös vapautua niistä. Tukoksen avautuessa elämä pääsee virtaamaan vapaasti.
 
Kurssi sopii sinulle, jolle energiakeskukset ovat käsitteinä täysin uusia, mutta myös sinulle, joka olet jo perehtynyt energioiden maailmaan. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei myöskään tarvitse olla.
 
Kurssi toteutetaan Merijoogan kauniissa Espoon studiossa, Piispanportti 5. Päivä alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 18.00. Kurssin aikana yksi noin 45 min tauko, jolloin voit halutessasi osallistua omakustanteiselle yhteislounaalle.
 
Kokonaisuuden kustannus: Early bird 120 eur ( norm 145 eur), kun varaus tehty 31.12. mennessä.
 
Paikan varaus webshopin kautta:https://holvi.com/shop/merijooga/product/c54b83dd4b9a3ec1100ce4c2386ce0ea/
 
Peruutusehdot: Maksuton peruutus mahdollista 7 vrk ennen kurssia, jolloin perimme toimistomaksuna 10 eur.

 

To love a person is to see all of their magic, and to remind them of it when they have forgotten. -tuntematon