Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Tee tilaa lomalle

Päivä laskeutumiselle, hellittämiselle ja rauhoittumiselle

 TÄYNNÄ

Merijooga Hanko ma 3.7. klo 11.00-17.00, Auli Nissinen ja Johanna Pawli

Loman alussa mieli on usein vielä kireä ja koko olemus on stressaantunut ja jännittynyt eikä henkikään oikein enää kulje. Miltä tuntuisi aloittaa loma rentoutumisella? Kokonainen päivä itselle!

Lähde päivän matkalle oman kehon ja mielen puhdistamisen äärelle ihanassa merellisessä Hangossa. Aloita heinäkuu maadoittumalla, lempeästi pitäen huolta sinusta itsestäsi. Siivoamme sen, mitä et mukaasi päivän jälkeen matolta lähtiessäsi enää tarvitse. Löydämme kehon tukokset ja jännitteet, joita kohtaamalla muutamme energian puutteen taas virtaavaksi voimaksi.

Kenelle

Sinulle, joka haluat omistaa päivän joogalle ja hyvinvoinnillesi. Jooga on lempeää Yinjoogaa, voit olla kokenut joogi tai aloitteleva, opastamme sinut omannäköiseen harjoitukseen.

Aika ja paikka

Päivä alkaa klo 11.00 ja päättyy 17.00. Merijooga Hangon valoa tulviva studio, os Satamakatu 2.Välissä on noin tunnin lounastauko klo 13.30 lähtien (omakustanteinen).

Sisältö

Aamupäivän matka: Viisas keho ja Yin

Stressi luo tukoksia kehoon ja pitkittyessään kuormittaa eri järjestelmien toimintaa. Yin harjoitus ei rasita väsynyttä kehoa kuten lihaksiin enemmän keskittyvä Yang. Liikumme asanasta toiseen ilman kiirettä, viivähdämme ja pysähdymme kuuntelemaan. Teemme vähemmän ja annamme tapahtua. Sydän ja mieli rauhoittuvat, aineenvaihdunta paranee ja ruoansulatuskin aktivoituu. Päivä sisältää lasketumista omaan kehoon ja mieleen, hengitysharjoitteita,  viisaasti kehon ja mielen liittoa kuuntelevan pitkän yinharjoituksen ja Aulin energiahoidon. 

Lounastauko

Iltapäivän matka: Puuhakas Mieli ja Yin

Rauhalliseen tahtiin etenevä harjoitus muuttaa myös mielen energeettistä tilaa. Kun itse liike ei vaadi jatkuvaa huomiota ja pohdiskelua, ajatuksetkin muuttuvat levollisemmiksi. Pitkissä asanoissaon tilaa ja aikaa uusille oivalluksille. Sinusta itsestäsi, kehostasi ja ehkä elämästäsikin. Parhaimmillaan luot tilaa ja vapautta olla sinä, armollisesti ja hyväksyen.

Päivän kapteenittaret

Joogaohjaukset:  Merijoogan perustaja Johanna Pawli  ja  joogaopettaja Auli Nissinen.
Kehon kipupisteiden kohtaaminen harjoituksen aikana lempeästi hieroen ja  avaten: energiaparantaja Auli Nissinen.

Mitä saat päivästämme?

Voit päivän aikana tunnistaa, kokea ja kohdata kehosi ja mielesi mahdollisia tukoksia. On aikaa kysyä ja kuunnella, miltä sinusta tuntuu. Voit hellittää ja tulla kannatelluksi niin vetäjien luoman kuin myös ryhmän yhteisen tunnelman ja energian avulla. Tukosten avautuessa energia pääsee virtaamaan vapaasti luoden vapautta ja keveyttä olemukseesi.

”To be beautiful means to be yourself. You don’t need to be accepted  by others. You need to accept yourself”. Zen Master Thich Nhat Hanh

Hinta

145 € sisältäen koko päivän harjoitteet sekä Aulin energiahoidon kahden ohjaajan opastuksella.

Näin ilmoittaudut mukaan (paikkoja rajoitetusti)

Kurssi on täynnä
Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu tällöin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hankoon pääset helposti 

Helsingistä pääset helposti Hankoon mm. junalla noin 1,5 tunnissa. Jos haluat yhdistää yöpymisen kurssiin, katso vinkkejä http://tourism.hanko.fi/majoitusliikkeet/.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa, toimistomaksu 20 eur.  Alle 14 vrk tulleissa peruutuksissa kurssimaksu peritään kokonaan. Voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.

Lisätiedot:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.