Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

I am not a teacher but an awakener 

Kaikilla on omat ainutlaatuiset lahjansa. Robert Frostin ajatus koskettaa minua - tavoitteenani on herättää ihmisiä  tunnistamaan ja muistamaan oma totuutensa. Ja sitä kautta palata omaan luontaiseen voimaansa. Einstein on todennut, että ongelmia ei voi ratkaista sillä tasolla, jolla ne luotiin. Korkeammalla tietoisuuden tasolla oleminen ja energiatyöskentely tarkoittaa hienovaraista ja kaunista yhteyttä. Tuo yhteys sallii informaation välittymisen ilman mielen tason tulkintaa. Voin nähdä, kokea ja tuntea asiakkaani kanssa yhteisessä energiakentässä kehon kautta tulevia viestejä. Elämänkokemukseni ja kaikki opiskelemani tieto on arvokasta. Hieman paradoksaalista on kuitenkin se, että aloitan hoitosessiot sanomalla itselleni ”en tiedä” ja antaudun välineeksi, jonka kautta hoito on mahdollista toteuttaa. 

Oman voiman löytäminen

Keväällä 2009 romahdin. Koin olevani yksin ja eristyksissä muusta maailmasta. Päädyin tyhjyyteen, jossa vain pelko pysytteli lähellä. Ainoa asia, jonka kuulin päässäni oli kysymys: Kuka minä olen? Tuosta tyhjyyden tilasta alkoi tieni kohti unelmaani, joka toteutuu ja kasvaa työskennellessäni asiakkaiden kanssa niin hoitosessioissa, joogamatolla kuin erilaisilla kursseilla.

Olen elämässäni usein tuntenut olevani ulkopuolinen, erilainen. Kaivaten olen katsellut tähtiä ja vain halunnut päästä takaisin kotiin. Minne?!

Lukuisten kurssien ja henkisten opettajien kautta päädyin opiskelemaan mm. integraalipsykologiaa sekä hahmoterapiaa. Vaikka ajatuksenani oli aluksi saada tietoa, sainkin Kokea, Nähdä ja Tuntea mitä paraneminen on. Se hetki, kun turha riisutaan pois ja jäljelle jää jotain aitoa, lumoaa minut yhä uudestaan. Ryhmätyöskentelyssä opin yhteisen energiakentän luoman myötätuntoisen ilmapiirin antamat mahdollisuudet. Vihdoin tiesin olevani kotona. Rakastin jokaista hetkeä! Ja vihasin, sillä kohtasin suurimmat pelkoni ja syvimmät haavani. Ne vähemmät kauniit ja liian kipeät osat itsestäni, jotka olin joko tietoisesti halunnut unohtaa tai jotka olivat kadonneet muistini ulottumattomiin. Hiljalleen aloin löytää itseni – aloin eheytyä. Sain oman voimani takaisin. Sain kokea sisäisen vapauden tuoman syvän rauhan ja onnen tunteen. Elän nyt itseni näköistä elämää ja ilmaisen omaa totuuttani näkymättömästä energian maailmasta. Olen minä. Se riittää. Ja kun elämä kysyy, vastaan: "Why not".

Perheeseeni kuuluu kolme lasta, jotka ovat kasvattaneet minua varmasti enemmän kuin minä heitä sekä pyyteettömän rakkauden opettajani Frodo-koira. Ja ihana, viisas äiti ja mummi - neuvonantajista paras.

Opinnot

  • Hahmoterapeutti -koulutus 2016 ->
  • Yin Therapeutics Yoga Teacher 
  • Holoscendence Integral Psychology
  • Chi Nei Tsang sisäelinhieronta ja elinäänteet 
  • Reiki, energiakehot ja chakra-järjestelmä
  • Psykologia perus- ja aineopinnot, sosiaalipsykologian kursseja, avoin yliopisto.